Kommentarer från våra kunder...

Helt otroligt!

Jag trodde inte att det kunde vara möjligt att faktiskt få tillbaka samma mått som jag hade i 25-års ålder. Jag minskade 12 kg i vikt på 6 månader utan svett och plågor. Dessutom inga celluliter kvar, och det blev inga hängande hudveck, utan muskler istället för fett. Plötsligt kunde jag använda mina gamla favoritbyxor igen. Med kostråd och rätt, kontinuerligt stöd och ”snäll” träning kunde jag faktiskt uppnå min målbild, som jag trodde bara var en dröm.
Dessutom kunde jag behålla den önskade figuren utan att behöva tänka på det.

Toppen!

Klara Hajnal, Stockholm (bilden)

0004.jpg0005.jpg

 

... här kommer flera

Fantastiskt! Jag har minskat 2 byxstorlekar, totalt 57 centimeter. Det var 12 år sedan jag hade nu uppnådda byxstorlek. Bailine motiverar, med kunnig och engagerande personal!
Caroline Larsson, Nynäshamn
 

Jag har lyckats gå ner i vikt och tappat i omfång på ett sätt som inte är möjligt utan träning! Hade gett upp eftersom jag inte kunde träna pga fibromyalgi. Den största upplevelsen var ju första gången när jag skrattade pga vibrationer och bara kunde konstatera att det här ska jag kosta på mig för den här träningen klarar min kropp. Min massör har kunnat massera mycket djupare ner i musklerna innan det har gjort alltför ont så hon har fått avbryta. Mår naturligtvis bättre mentalt nu när jag har lyckats gå ner i vikt.
Yvonne Petersson, Norrköping

 

En dröm har gått i uppfyllelse! Jag har fått platt mage och mina ridbyxlår är borta, - något som jag aldrig trott var möjligt. Äntligen kan jag komma i den snäva kjolen utan att det känns obekvämt och att det spänner i midjan.
Heléne, Limhamn

 

Det bästa som har hänt mig! Min vikt har normaliserats, och jag har fått tillbaka känslan i mina fingrar. Mina leder, vilka jag haft besvär med i många år, har blivit så bra att jag inte behöver medicinera längre. Jag rekommenderar varmt Bailine. För mig har det bidragit till en bättre livskvalitet och en positiv föryngring i en sundare kropp och med ett positivt sinne. Jag önskar att jag hittat Bailine tidigare!
Marianne Eriksson, Eskilstuna
 

Underbart för mig! Under tiden behandlingen pågår gör det ont/skönt och efteråt, helt underbart. Jag har fibromyalgi och går här för att fungera i det dagliga livet. Jag har blivit rörligare och värken är bättre (slutat med mediciner). Flera som har problem med leder och värk skulle prova på.
Birgitta Göransson, Norrköping

 

Jag har blivit av med celluliter och sladdrigt fett på lår och mage, och rumpan har slutat bege sej söderut, och lyft sig och är nu väl synlig. Bailine är helt enkelt tryggt och effektivt! Efter varje behandling känner jag mig både nöjdare, gladare och snyggare. Tack, Bailine!
Helén Lydén, Nynäshamn

 

Helt fantastiskt! Jag har gått ner i klädstorlek från 42 till 36. Nu behöver jag bara få bort ”bulldegen”. Jag har också blivit starkare och orkar mycket mer, och jag har blivit mjukare i kroppen, - förut var jag så stel. Jag kommer aldrig att sluta på Bailine!
Inga-Maj Jacobsson, Nynäshamn

 

Bailine har förändrat mitt liv! Jag har fått ner min övervikt med 20 kg, och jag har också fått hjälp med svåra muskelsmärtor i ryggen. Bailine ger livskvalitet, integritet, atmosfär och impulser, och det är nyttigt och engagerande.
Åse, Limhamn

 

Mycket bra! Jag har fått tillbaka styrkan och rörligheten i mitt ben, som jag haft besvär med sedan 1981 efter en fel-operation. Muskler som ingen trodde fanns gör sig tillkänna.
Eva Ericsson, Nynäshamn

 

Bailine är det bästa som hänt, och som finns för oss kvinnor! Fettet minskar där det ska minska, muskelmassan ökar där den ska öka. Med största hjälpen från Bailine kommer jag att nå det mål jag har.
Karin Dahl, Ängelholm

 

Bailine är fantastiskt! Man får hjälp med helheten: kostrådstöd av terapeuten, träning av kroppen, samt mental träning och avkoppling. Jag tycker speciellt om kombinationen av träning och avkoppling, och har lärt mig meditera under behandlingen. Det passar mig perfekt, eftersom jag har ett stressigt och krävande arbete. Minskade mått och bättre hälsa har jag också fått!
Ingela Forsberg, Helsingborg

 

Jag är så glad över att ha hittat Bailine. Det har förändrat mitt liv på många sätt till det positiva. Det är som ett mirakel, att se och känna sin kropp förändras till något som man trodde var förbi och över. Plus att för mig så innebär Bailine även smärtlindring. Behandlingen påverkar kroppen så att smärtorna och övriga besvär jag har efter en bilolycka känns påtagligt mycket bättre!! Bailine lyckas med något som inte ens sjukgymnasten lyckas med! För mig är Bailine min räddningslina, både för kroppen och själ!
Ann Louise Dahlquist

 

Bailine är en bra och effektiv träningsmetod när man har ont om tid. Jag är mycket nöjd, speciellt med den snabba reduceringen av centimeter! Kombinationen att stimulera musklerna samtidig som man faktisk ligger och slappnar av är jag mycket nöjd med. Passar mig perfekt då jag behöver de båda komponenterna.
Catarina Jonsson, Örebro

 

Tack vare Bailine har jag hittat det absolut bästa sätt att gå ner i vikt och omfång, totalt 13 kg och 106 cm. Det har självklart betytt oerhört mycket för mig! Jag är mycket nöjd med allt Bailine står för. Jag lyckades få motivation att äta rätt, och att se att centimeter efter centimeter försvinner med hjälp av Bailine, blir det pricken över i!
Annica Liljekvist, Helsingborg
 

Det är alltid positiv stämning på Bailine-salongen, goda råd och stor kunnighet. Bailine har hjälpt mej mycket. Jag har fått starkare muskler och har mindre smärta, och jag känner mej starkare och friskare!
Gunilla Johansson, Eskilstuna

 

Vilken fantastisk metod! Redan efter den första behandlingen kände jag en tydlig ”uppstramning” samt att kläderna satt lite lösare på kroppen. Döm av min förvåning när jag upptäckte att magen hade ”krympt” tillbaka och börjat hamna på rätt plats igen – OTROLIGT! Jag gläds över min ”nya” kropp och mina stärkta muskler!
Ann Christin Ericsson, Eskilstuna

 

Jag träffade en tjej som jag inte sett på länge. Det var inte samma tjej längre. Den här personen var glad och pigg och med en helt annan kropp än förut. ”Vad har du gjort?”, frågade jag. Svar: BAILINE. Efter att ha bantat i 38 år, står jag nu med facit i handen och ser att Bailine fungerar perfekt på mig. Bailine är det som fått mig att lyckats. Vikten har minskat 15,2 kg och måtten med 157 centimeter. Helt otroligt! Jag har fått ett nytt liv. Min självkänsla har aldrig varit bättre. Motivationen till kost och motion är på topp. Detta tack vara Bailine och Bailine-terapeutens positiva peppning. Tack!
Solbritt Nilsson, Eskilstuna

 

Jag har nu tränat 15 gånger hos Bailine, fått goda råd om kost och lättare övningar att göra hemma (ca 10 min per dag). Jag har på ca 3 mån minskat 8,6 kg och minskat mina mått med 65 cm! Det är så fantastiskt så jag får nypa mig själv ibland, man kan ju tro att man drömmer når man nu står framför spegeln och ser sitt nya jag, en slank vältränad 46-åring. Kläderna sitter som dom ska. Jag kan i dag ha två storlekar mindre. Om du vill komma i form tveka inte, gör som jag, vänd dig till Bailine.
Martina Larsson
 

Jag trivs jättebra med behandlingen på Bailine. Tycker kroppen har formats och ”slimmats” sen jag började. Tycker också jag spar mycket tid till annat. Jag kommer att fortsätta med behandlingen framöver.
Monica Thoresson
 

Jag tycker att Bailine är ett mycket bra sätt att uppfatta sin kroppsuppfattning på. Och att i Bailine programmet finns alla ”bitar” med, för att få sitt kroppsideal. Man sammankopplar kropp och själ på ett naturligt sätt. Jag är mycket nöjd med resultatet och att man får stöd och hjälp under sin vikt och figur trimning. Man får besked vad som händer i kroppen och varför det blir ”si eller så”. Nöjd med personal, lokal, mycket trevlig stämning och att det inte känns som ”kall sjukhusmiljö”.
Elisabeth Karlsson
 

Bailine är det bästa som har hänt mig. Det har ökat mitt välbefinnande och självförtroende. Min värk i ryggen har jag nästan blivit av med. Jag har fått en fin kroppshållning. Det hjälper mig även att hålla vikten. Personalen är suverän på att motivera och peppa mig. Det är aldrig problem att ändra eller byta en tid.
Carolina Koria
 

Bailine är suveränt och super. Funkar hel otroligt bra. Magen försvinner. Allt är perfekt. Det är väldigt bra service, och trevlig personal. Jag börjar få en bra figur, fettet på ryggen är borta och fläsket under bysten är på väg bort.
Katarina Öster
 

Upplevelsen av att en avskydd fläskvalk försvinner och att magmusklerna bli större är jag speciellt nöjd med. Bailine är effektivt, proffsigt och vänligt. Det ger dig ny muskelstyrka runt midjan och ny medvetenhet. Jag går nu också spänstigare.
Margit Eklöf, Linköping
 

Jag har varit hos Bailine sedan det startade. Jag har ett jättebra helhetsintryck efter behandlingarna. Jag är speciellt nöjd med att slippa gå på Gym. Att kroppen mår bra av behandlingen, har man ont så försvinner det efteråt. Med Bailine slipper jag värk i mina armar och nacke. Jag kan ha mina kläder, behöver inte köpa en storlek större.
Kerstin Kinnmalm, Linköping
 

Bailine är skön avkoppling i trevliga lokaler, bland kunnig och härlig personal. Att känna att musklerna arbetar och tränas under avslappande former passar mig som har ”fibro” + att det bränner fett och formar kroppen. Jag har fått tillbaka mina magmuskler som ”försvann” efter mina magoperationer. Och jag får hjälp med ”kosten och ”peppning”.
Jeanette Larsson, Linköping

Mitt helhetsintryck av Bailine är att det är kunnig och trevlig personal, fräscha lokaler. Mycket bra! Med Bailine har jag stärkt mina rygg-magmuskler, och fått en mycket bättre hållning. Jag orkar mer och tycker att ”vanlig” träning blivit roligare. Förut fick jag ont i ryggen fort och ledsnade fort.
Anneli Larsson, Nynäshamn
 

Det är skönt att få en halv timme för sig själv och inte behöva trängas med en massa andra människor på ett gym. Jag har gått ner från storlek 42 till 38 och gått ner i vikt ca 6 kg. Bra!
Jane Hammarström, Nynäshamn

Jag är helt nöjd med Bailine. Man känner verkligen hur musklerna jobbar. Jag har gått ner 44 cm på kroppen och det har gjort att jag orkat springa tjejmilen som jag aldrig hade ens haft tanke till att göra. Och jag har fått en midja som jag inte har haft på många år. Har gått ner i storlek från 44-40-38. Bailine fungerar.
Evalotta Johansson, Nynäshamn
 

Bailine är ett ställe som verkar fungera, och som har trevlig personal. Jag har fått lära mig mycket om kost och matlagning, och jag har gått ner från storlek 42 till 38, helt otroligt!
Mona Eriksson, Nynäshamn
 

Mycket bra! Betytt mycket för mig. Ett viktigt stöd på många flera plan än jag förväntat mig. Att bli individuellt bemött. Bailineterapeuterna har hela tiden sett mina unika behov och hjälpt mig se de fällor som jag behöver undvika, samt vilka styrkor just jag har. De minskade måtten känns härligt i kläderna. Men det största är nog att min grundinställning till hälsa och motion har ändrats från ”hets, jobbig” till ”något jag unnar mig”. Tack!
Åsa Brodin, Nynäshamn
 

Efter ett Bailine-pass känner man sig pigg och full av energi. Kläder som tidigare inte har pasat så bra, är helt plötsligt ok. Blusar går att knäppa, BH får flyttas in ett snäpp. Mina toalettbesök på natten har också upphört. Det kallar jag bra resultat på kort tid med bra träning!
Agneta Tolleman, Nynäshamn

 

Det känns positivt. Jag känner mig starkare. En skön stund och jag mår bra efteråt.
Anki Wedin, Nynäshamn

 

Framför allt har träningen givit resultat där jag vill ha det! Magen har minskat avsevärt. Helheten är fantastisk! Samt att jag upptäckt att många grönsaker går utmärkt att äta råa.
Ingela Fresk, Nynäshamn

Positiv stämning och herlig personale. Er spesielt nöjd med mått og vektkontroll. Stärkare muskler i rygg og mage.
Elsy Wigh, Linköping

 

Det er så skönt att bara slappna av och njuta av behandlingen. Ibland känns det lite för mycket, till exempel når Carina (personalen) har bytt program. Hela min kropp har fått rätt proposition. Mår mycket bättre av att övervikten har gått bort. Det bästa är att kilorna har försvunnit där dom skulle.Anneli Larsson, Ösmo

 

Behaglig muskelstumulans. Kunskapsnivå ökning om kosten känns som en omformatering av delar på kroppen.
Monika Köhler, Nynäshamn

 

Lite jobb med bra resultat. Centimetrar forsvinner utan änsträngning. Midjemättet er 5 cm mindre, Höfter-7 cm mindre, Stuss-4 cm mindre, Lår-3 cm mindre.
Una Engström, Nynäshamn

 

Jag är nöjd med allt ! Bemötandet, lokaler, träningen. Ja allt ! Jag har märkt snabba resultat! Jag har fått tips om mat som är bra och nyttig. Jag har fått recept och en bra bok som på ett lätt begripligt sätt ger mig vägledning.
Anne-Cathrine Knutson, Nynäshamn

 

Det finns inte “en” upplevelse som jag er speciellt nöjd med. Jag är alltid nöjd. Carina og Hjördis (personalen) er alltid glada o positiva. Behandlar kunderna på ett proffigt sätt. Är intresserade av att kunderna skall få så bra behandling som möjligt. Stämningen på salongen är alltid 100 %. Jag har tappat de extra kilon samt fett kuddarna som jag hade runt midjan. Har också lärt mig och vant mig att äta lite sundare. Man lämnar alltid salongen med lite extra energi.
Adela Frend, Nynäshamn

 

Huden stramas upp och min rumpa har blivit mindre. Bullar på insidan av låren borta. Handtagane ovenför rumpan borte!
Susanne Eriksson, Ösmo

 

Jag kan meditera undertiden jag ligger I bailine. En skön avslapping på dagen. Magemuskler er tilbaka. En større ren styrka i kroppen och flásket fòrsvinner.
Maria Sjóberg, Malmö

 

Har fått tilbaka min muskulatur. Jag har proteser i hòfterna på grund av Revmatisk värk. Det er mycket positivt.
Eva Kramer, Malmö

Spesielt nöjd med att man med hjälp av analysen får fram exakt vilka områden som man skull arbeta med.
Jenny Morkl, Tygelsjö

 

Spesielt nöjd med hur kroppen ”följer med” viktnedgången – berøm från personalen: det er flot ” Har innsett skilnaden mellan hungerkànsla och ”lust att” äta känslan. Se side 165 i Bailine-boken. Gamla kära kläder passar igjen.
Ingrid Berglund, Malmö

 

Det var en positiv känsla att få se så konkret att det skett en forminskning av kroppsmåten. Härligt. Har fått en rundare og fastare rumpa.
Kicki Sandqvist, Malmö

 

Det käns bara så härligt i kroppen efter en behandling. Circulationen i kroppen ökar efter en behandling. Man mår bättre och känna sig piggare.
Lillemor Forberg

 

Jeg har uppnått mitt mål vad det gäller vikt + mått. Mina kläder passar igjen och det er kul att klä opp sig igjen.
Birgitta Olsson, Bunkeflostrand

Härligt att jag har gått ner så många cm. Kan köpa kläder i mindre storlek.
Ingrid Molander, Bunkeflostrand

 

Fått hjälp med att bli av med òverflödigt fett runt magen. Trevlig personal. Alt som uppnåtts på Bailine har stor betydelse på mig.
Carina Kronkvist, S Sandby

 

Kopplar av i sinnet medan plattorna bearbetar mina magmuskler intensivt. Känner att mina långbyxor inte stramar lika mycket nu.
Nethea Parnelón, Oxie

 

Med hjálp av personalen har jag behållit formen trots sjukdom.Personalen er intitiativrik og kundvänlig.
Kerstin Sjösted, Limhamn

 

Etter 5 ggr när jag målte mig, hade jag minskat många cm og det var en härlig känsla.

Helt underbart og avslappande.
Britt-Mari Klangegård, Trelleborg

 

Jag känner att min kropp reagerar positivt på behandlingen. Personalen är proff. Kroppen har blivit fastare.
Elna Flint, Staffanstorp

 

Bra miljø! Det känns som man gör något positivt for sin kropp och ger àven lust till att kombinera med annan träning. Har fått smalare midja och släthet i huden.
Anita Rosengren, Malmö

 

Venlig betjening og god service hver gang. Lover og holder det der er lovet fra starten. Jag har tappat 20 kilo og reduceret betydelig i omfang.
Karen Margrethe Pind, Malmö

 

Genom att slimma kroppen på specielt utsatta områden har min figure kommit tilbaka.
Jeanette Fridn, Malmö

 

Måtten har minskat här og där.
Bodil Mortin, Malmö

 

Mycket efektivt , syns på kroppen nästan direkt, och på ett sätt mår man bättre. Trevlig personal och man mår bra när man är ferdig. Magen har blivit mindre och ändan någpt mindre.
Ingrid Wikström, Limhamn

 

Får bättre hållning, större kontroll på muskler. Kläder sitter bättre. Jättetrevlig och hjälpsam personal. Har känslig hud men har aldrig känt mig besvärande trots att det ibland varit svårt att placera plattorna.
Carina Lundström, Malmö

 

Ett bra sätt att få resultat på problemområden samtidig som cellutiterna forsvand. En underbar känsla at jag med Bailine har fått en mycket snyggare kropp utan att behöva plastikk operera mig. Personalen har med sin kompetens hjälp mig med råd och expertis. Personalen har på alla sätt och vis fått mig att känna mig välkommen, de är alltid glada och underbara-tack! Ett effektivt sätt att forminska ridbyxlår och omrets runt lår, samt kuddar på knäna.
Kristina Scheffler, Staffanstorp

 

Ett bra sett att må bättre, minska i omfång i avslappnad miljö. Kostråden i boken och ar personal. Det i kombination med behandlingen har gjort att jag äntligen blivit av med de 5-6 kg jag hade för mycket. Har gått ner 2 cm i midjan och håller vikten/måtten tak for Bailine,träning och kosthållning.
Eva Schröder, Limhamn

 

Kroppen er minskat i volym, blivit mer motiverad till motion. Stärkare i ryggen, blir inte lika fort trött i den.
Mona Liljegren, Nynäshamn

 

Något jag tror på er Bailine. Alt verkar så seriøst. Kännar meg glad och pigg når jag går därifrån, kännar att musklerna har jobbat utan att jag har anstrengt mej.
Anita Eriksen, Nynäshamn

 

Svårt att ta en detalj just. Alla som går till Bailine blir väl nøjda om de ser bra resultat, sin viktminskning. Det er i alle fall jag. Med proff bemötande och support så har jag lärt mig hantera min kropp bättre, vilket ger stort resultat. Det får man väl säga att jag er speciellt nöjd med.
Eva-Lena Eriksson, Västerhaninge

 

Kunnig och trevlig personal och fräsha lokaler. Tack vare att rygg/magmuskler blivit stärka har jag även tyckt att ”vanlig” träning blivit roligare. Förut fick jag ont i ryggen fort och ledsnade fort. Fått en bättre holdning och orkar mer.
Anneli Larsson, Nynäshamn

 

Skönt att få en halv timme for sig själv och inte behöva trängas med en massa manniskor på ett gym. Gått ner från storlek 42-38. Gått ner i vekt ca. 6 kg.
Jane Hammarström, Västerhaninge.

 

Jag er nöjd med Bailine. Man känner verkligen hur musklerna jobbar. Har gått ner 44 cm på kroppen, och det har gjort att jag orkat att springa tjeimilen som jag ALDRIG ens haft tanke til att göra. Och jag har fått en midja som jag inte haft på många år. Har gått ner i storlek från 40-44 til 38.
Evalotta Johansson, Storavika

 

Mycket bra! Skön träning, supertrevligt bemötande. Helt koncept med träning + mycket tips, råd , diskussion runt ett h~~alsvarmt leverne. Träningen känns skön och avslappande och efter ett par timmar kommer “energi-kicken”. Eftermiddagträning innebär att man får mycket gjort hemma.Jag kännar mig stärkare i kroppen, märks spesiellt när jag motionerar + kroppen känns fastare och mer välformat även fast vikten inte har minskat så mycket.
Lisa Larsson, Nynäshamn

 

Super, suveränt, funkar helt otroligt bra. Magen forsvinner. Allt er perfekt. Bra service, trevliga personale Annelie + Åsa. Börjar få en figur.
Katarina Öster, Linköping

 

Upplevelsen av att fläsket forsvinner ! Att magmusklerna blir stärka ! Känsla av att kroppen blir yngre ! Viktminskning. Ny muskelstyrka runt midjan. Ny kroppsmedvetenhet. Jag går spänstigare och är rakare.
Margot Eklöf, Linköping

 

Slipper å gå på gym. Kroppen mår bra av behandlingen. Har man ont så försvinner det efteråt. Slipper värk i mina armar och nacke kan ha mina kläder behöver inte köpa en storlek större.
Kerstin Kinnmalm, Linköping

 

Ett ställe som verkar fungera. Trevlig personal som peppar. Från storlek 42 til 38, helt otroligt. Fått lära mig mycket om kost och matlagning. Stor viktminskning och många centimeter borta.
Mona Eriksson, Västerhaminge

 

Suveränt, Atmosfären, miljön, personalen.
Carina Nilsson, Linköping

 

Skön avkoppling i trevliga lokaler bland kunnig o härlig personal. Att känna att musklerna arbetar och tränas under avslappade former passar mig som har “fibro” + att bränner fett o formar kroppen. Jag har fått tilbaka mina magmuskler som “försvann” efter mina magoperationer. Hjälp med kostsyn och peppning.
Janette Larsson, Linköping

 

Lugn och avslappnad miljö. Alltid vänligt bemött av personal. Att jag till första màtning minskat 7 cm i midjan. Det var häftigt. Rumpan blivet mindre.
Susanne Pettersson, Linköping

 

Mycket bra. Avslappande övning av musklerna utan att man får träningsverk. Mage och stuss är fastare. Piggare o mer nöjd med min figur.
Kerstin Ekström, Limhamn

 

Mycket nöjd! Mycket trevlig personal! Att man verklingen kan få en platt mage! Trots många svettiga timmar på gymmet..Trots at jag bara går på Bailine två gånger per månad så håller sig resultatet! Bailine “sporrar” mig att hålla en sund kosthållning och ännu mer motion. En fast kropp gör att det är roligare med kläder.
Marika Andersson, Limhamn

 

Bra. Hade gärna att vägning-mättning gjordes oftare ex var 5ie gång. Avkopplande. Mindre slappa lår-innsidan. Bättre figur totalt mage-höfter-rygg.
Kristina Andersson, Malmö

 

Midjeminskningen är jag speciellt nöjd med. 17 cm mindre midjemätt och 10 kg lättare gör livet betydligt behageligare.
Pernilla Hinderoth, Bunkeflostrand

 

Ger resultat. Avkoppling, samtidigt som musklerna jobbar. Trevlig personal. Lyssnar på ens behov. Mitt mål är att minska i cm. Det ger resultat på mitt mål.
Pia Svensson, Malmö

 

Alla klädar passar igen, och detta efter ganska kort tid. Nått min trivselsvikt ganska enkelt. Lyckats hålla vikt o mått under en relativt lång tid nu.
Birgitta Olsson, Bunkeflostrand

 

Om någån platta sitter kontigt o obehagligt så kommer ni genast å flyttar dem. Minskat midjemått og ett bra resultat totalt. Bra service dom lyssnar när man vill ha tipps.
Gunilla Stålhammar, Limhamn

 

Mycket bra. Att man ser resultat av behandlingarna. Uppstramad mage och minskade mått över hela kroppen.
Maria Sternen, Staffanstorp

 

Det känns bra, det händer nåt i mina muskler. Är revmatiker därfor tycker jag att jag kan få en bra träning. Jag får träning som jag kunde inte göra själv. Blir fastare i kroppen.
Ursula Jönsson, Bjärred

 

Man blir väl omhändertagen. Behandlingen er OK. Efter 6 ggr. var resultatet positivt. Har minskat betydligt i omfång.
Hilleri Wilhelmsson, Lund

 

Jag kan bara säga att de mål som sätts upp uppfylls till falls under de antal gånger som sätts upp. Man märker på ett par gånger hur figuren ändras. Jag har minskat bpde i vikt o storlek på ½ år. 3-4 klädstorlekan. Värk som jag haft i hoft-regionen flere år har forsvunnet.
Annika Castell Kristensson, Malmö

 

Ett trevligt, seriöst och avkopplande ställe att “gå till”, känns väldigt avslappnat i denna miljö! Att mina lår försvann väldigt mkt redan under de 2-3 första veckorna, och man redan märkte att vissa spec. problemområden blev genast bättre. Blivit mycket fastare och slätare på ganska kort tid! Får en bättre hållning och faktisk mår bättre och man får nog en bättre självkänsla helt enkelt.
Lene Belokozovska, Bunkeflostrand

 

Vänlig o trevligt personal. Att mitt midjemått minskades. Listorna som skrivs ut till mig är intressanta att följa och da vil man fortsätta.
Mona Poulsen, Malmö

 

Skön upplevelse, lugn och avslappnande miljö. Vänligheten fra Bailine-personalen er betydelsefull.
Birgitta Foster, Malmö

 

Meget godt. En behagelig form for motion som også viser resultater. Musklerne bliver strammet op og min fedt-prosent er gået ned.
Anette Solbakken, Malmö

 

Bailine metoden verkar går djupt, byggar upp muskler i kroppen. Personalen lyssnar på ens behov. Trevlig bemötande av personalen. Kunniga folk som ställer opp när du behöver dem. Smalare midja och mindre mage.
Maryann Tarekkar, Malmö

 

Mycket godt. Känner mig bättre och följer jag råden fungerar justering av mått och vikt utmordentligt.
Berit Böklund, Hällviken

 

Bailine = Friskvård
Bra for både kropp och själ. Finns inget bättra sätt att gå ner i vikt. Varit Stamkund i 3 år. Salongen är väldig fräsh, man får en känsla av lys. Bii = Bailine. Hon är unik som person. Hon är kunnig och har en förmåga att inspirera. Det är en kick att komme innanför salongens dörrar.
Eva Näslund, Örebro S.

 

Allt har varit över förväntan. Jag har fått veldig bra resultat. Bemötandet alltid trevligt. Bii är alltid glad och positiv. Jag har varit stamkund i många år. Startade år 2000.
Inga Adolfsson, Örebro S.

 

En lugn härlig stund mitt i ett hektisk vardagsliv. Metoden är avslappande o ger energi. Man känner sig styrkad. Har hållit min vikt o form bra med metoden. Avgerande är dock peppningen från Bii, hennes kunnskap om hur kroppen fungerar, proteine mm. Har provat på salongen i K-stad som inte gav mig någonting varför avgörande för mig är vem som og driver. Det är en viktig kombination av motivation o peppning o stimulansen från plattorna.
Elisabet Winquist Nanclei, Örebro S.

 

Jag är stamkund på Bailine i fyra år. Had från början inga särskilada forväntningar utan blev positivt överraskad av metoden. Att metoden fungerar så bra för mig beror Biis bemötande och hennes kunnskap och hennes förmåga att entusiasmen de gånger det käns tufft. Lokalen känns inbjudande och fräsh med en trevlig atmosfär. Med andra ord i Bailine är det bäste som har hänt mig.
Inger Sollein, Örebro S.

 

Positiv helhetsbild. Välkomnande lokaler med trivsam stämning. Biis förmåga av förmedla Bailines koncept är veldig bra. Jag kännar en otrolig motivation och har på kort tid nått fantastisk resultat. Mor kännar sig viktig som person och känner sig hela tiden inspirerad att gå mot nya mål. Jag rekomenderar gärna Biis salong till vänner o bekanta.
Ulrika Lindell, Örebro S.

 

Otroligt bra for min kropp. Framfor allt min rygg. Underbar, lärd insturktör staädad i huvudet. Bra möblering. Synd att inte fler har upptackt det.
Hend Kujrunz, Örebro S.

 

Bailine är det bästa som har hänt mig. Det er ökat mitt välbefinnande och självförtroende. Min värk i ryggen har jag nästan blivit av med. Har fått en fin kroppshållning. Det hjälper mig även att hålla vikten. Personalen (Bii) er suverän på att motivera och peppa mig. Det er aldrig problem att ändra/byta tid.
Carolina Koia, Örebro S.

 

Mycket nöjd !! Bra helhetskoncept, jag kännar att jag har lärt mej mycket om kosthållning o min egen kropp. Det handlar ju inte bara om figurtrimming utan att må bra. Bii är en helt fantastisk kvinna. Man lär sig något nytt varje gång på Bailine och så blir man ju smal och snygg oxå...
Cici, Örebro S.

 

Jag älskar den här salongen !! Därfor att Bii är mycket professional i sitt arbeta. Hon ger båda kropp och själ behandling med goda resultat. Ovanståande anser en klient med två års erfarenhet.
Susanne Halttunen, Örebro S.

 

Jag tycker Bailine metoden har fungerat jätte bra for mig, får bra tips och råd. Bii är alltid glad och trevlig ock stöttande. Jag är stamkund. Man behöver inte schämmas för sig själv här.
Lotta Braf, Örebro S.

 

Jag tycker att Bailine är ett mkt bra sätt att uppfatta sin kroppsuppfattning. Och att i Bailineprogrammet finns alla “bitar” med, för att få sin kroppsideal. Man sammankopplar korpp o själ på ett naturligt sätt. Mycket nöjd med resultatet och att man får stöd och hjälp under sin vikt och figurtrimmning. Man får besked vad som händer i kroppen och varför det blir “si och så”. Nöjd med personal och lokal och mycket trevlig stämning och att det inte känns som “kall sjukhusmiljö”
Elisabeth Karlsson, Örebro S.

Trivs jättebra med behandlingen på Bailine.Tycker kroppen har formats o slimmats sen jag började. Tycker jag spar mycket tid till annat. Bii tycker jag er en jättego person. Kommer att fortsätta med behandling framöver.
Maria Thoresson, Örebro S.

 

Jag tycker att Bailine som koncept är mycket intressant, just för att det tar med alla delar för att hela människan ska må bra. Kostråd blandas med träning. Perfekt för de allar flesta. I Örebro finns en Bailinesalong som har precis allt enligt de klienter som träffat, inklusive mig själv. För att en salong ska bli så helgjuten som Bii`s så krävs en så engagerad kvinna som hon. Hon väckar nyfikenhet för konceptet och är alltid engagerad i sina klienter. Entusiasmen och peppar hela vägen, allt utifrån varje persons förutsättningar. Salongen är mycket fräsh och en varme och välkomnande stämning råder alltid. Ung som lite äldre kännar att här finns en oas mitt i all stress. Tack vare detta är det många i Örebro som kännar sig nöjda och glada över sin “nya” kropp. Bailine har därför många glada reklampelare i Närke.
Gunnel Strömberg, Örebro S.

 

Första gången jag kom dit upplevde jag mig väldigt välkommen. Det var en skön och lugn miljö, jag kunde få den hjälp jag behövde och behövde aldrig känna mig obekväm under mättningen eller under “behandlingen”. Det känns som att man har tänkt till gällande “integriteten”, och att det inte ska kännas obekvämt eller att det är för mycket folk i rörelse när man själv får hjälp. Lokalen är trevlig och inbjudande. Det enda negativa skulle i så fall vara att fönstret går ut mot gatan och att det inte finns så mycket persienner för fönstrerna, men chansen att någon skulle blicka in där är ändå ganska liten. Upplever också att jag får svar på mina frågor, “bailine-intruktören” är alltid vänlig och trevilig, samtidigt som hon också uppmerksammar mina speciella behov och försökar anpassa behandlingen och råden så att det blir personligt.

Min krppp svarar bra på behandlingarna och det känns som att det faktiskt är den enda träningen som tar itu med de områden som jag har problem på. Så jag trivs mycket bra med behandlingen. Det som är synd är at det kostar en del, så det är svårt att ha råd med det om man inte har en bra inkomst.
Elisabeth Rex, Örebro S.

 

Jag har nu tränat 15 gånger hos Bailine, fått goda råd i från Tanja om kost och lättare övningar att gera hemma, ca 10 min. per dag, jag har på ca. 3 mnd. Minskat 8,6 kg och minskat mina mått med 65 cm ! Det är så fantastiskt så jag får nypa mig själv ibland, man kan ju tro att man drömmer når man nu står fram för spegeln och ser sitt nya jag en slank vältränad 46 åring. Klädarna sitter som dom ska. Jag kan idag ha två storlekar mindre. Om du vill komma i form, tveka inte, gör som jag, vänd dig till BAILINE.
Martina Jansson, Örebro S.